Apollo Acculite 85 Teräs Rautamailoihin-Stiff

Varastossa - 2-3 päivän toimitusaika
SKU
APMACL-001-IS

lataa trim ohjeet täältä. 

(Trim koodi löytyy tabletin alta")

Apollo Acculite 85 on varustettu viimeisimällä ultrakevyiden varsien teknologialla.
Apollo Acculite 85 on varustettu viimeisimällä ultrakevyiden varsien teknologialla. Katkaisun jälkeen varsi on 20 grammaa kevyempi kuin useimmat kevytvarret, mikä saa aikaan mukavan tuntuman, korkeamman lentoradan ja enemmän etäisyyttä lyönteihin, eli ominaisuudet joita golfinpelaaja usein odottaa grafiittivarrelta. Samalla varsi antaa vakautta ja yhtenäisyyttä, jotka taas ovat tunnusomaisia teräsvarrelle. Apollo on onnistunut yhdistään molempien varsien parhaat puolet ja luomaan hintansa arvoisen suorituskykyisen teräsvarren.
Lisätietoja
Hinta 17,75 €
Väri Chrome
Materiaali Teräs
Merkki Apollo
Flex Stiff
Pallon kehityskaari Korkea
Kuinka kauas lyöt 145-160 m (80-90 mph) – Iron 7
Kauppa admin
Shaft Trim Code IH18
Shaft Type Iron
Shaft Tip 0.370"
Shaft Tip 0.370"
Shaft Parallel Tip 9.75"
Shaft Length 41"
Sarja Acculite 85
Paino (g) 95
Paino 95 g
Jos tilaat 99 euron edestä (poissulkien toimituskulut) saat rahtivapaan toimituksen Suomessa. Lähetämme tilauksenne MyPack kanssa 2-4 päivän sisällä. Kuljetusmaksu riippuu paketin koosta, se on yleensä 6-15 euroa. Toimitusvahvistuksen yhteydessä saat myös Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksesi kulkua.
Tiedämme, että asiakkaamme haluavat testata golfmailoja ennen niiiden ostoa. Tämän takia takaamme kaikille asiakkaillemme sadan prosentin asiakastyytyväisyyden. Kun olet tilannut golfmailat meiltä, saat vapaasti kokeilla niitä omalla rangellasi. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa golfmailat meille viimeistään 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Golfmailojen arvon hyvitämme lahjakortin muodossa. Sinulla on myös 14 päivän ajan oikeus avoimeen kauppaan. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Toimituskulut: Kirje <5,90 € | MyPack 14,90 € | Schenker 12,90 - 14,90 €
Voit tilata räätälöidyn mailan ihan ilman lisäkuluja. Käytä apunasi ”custom fit”-opastamme, jonka avulla voit laskea ja kirjata omat mittasi. Opas kertoo sinulle minkä pituiset mailat sopivat sinulle parhaiten, minkä kokoisen gripin ja minkä tyyppisen varren tarvitset. 20-30 % kaikista pelaajista pelaavat mailoilla jotka eivät sovi heidän tarpeisiin. Kun olet tehnyt tilauksesi, rakennamme sen sinun asetusksiesi mukaan. Jos toisaalta olet aina ollut tyytyväinen standardmailaasi, et tietenkään tarvitse eritysasetuksia – valinta on sinun!
Lähetämme kaikki tilaukset 48 tunnin sisällä. Emme voi lähettää niitä nopeammin, koska me rakennamme kaikki mailat alusta asti – asetamme varren, mailanpään ja gripin toivomuksiesi mukaan. Gripit ja varret, pallot ja muut tarvikkeet lähetetään samana päivänä tai seuraavana päivänä. Kuljetus kestää noin 2-4 päivää.