Löydä Joululahja - Joululahjaideat

Löydä Joululahja - Joululahjaideat

Apollo Acculite 75 Teräs Rautamailoihin-Stiff

Varastossa - 2-3 päivän toimitusaika
SKU
APMACL75-001-IS

lataa trim ohjeet täältä. 

(Trim koodi löytyy tabletin alta")

Apollo Acculite 75 on varustettu viimeisimmällä ultrakevyiden varsien teknologialla. Varsi on kokonaista 10 grammaa kevyempi kuin Acculite 85 ja suunnattu pelaajille, joiden svingitempo on pehmeä.
Apollo Acculite 75 on varustettu viimeisimmällä ultrakevyiden varsien teknologialla. Varsi on kokonaista 10 grammaa kevyempi kuin Acculite 85 ja suunnattu pelaajille, joiden svingitempo on pehmeä. Varsi antaa maksimaalisen svinginopeuden, jonka teräsvarsi mahdollistaa. Acculite 75 on täydellinen vaihtoehto grafiittivarrelle kiitos painonsa, mutta samalla se tarjoaa tasaisuutta lyönteihin kuten teräsvarsi. .
Lisätietoja
Hinta 20,59 €
Väri Chrome
Materiaali Teräs
Merkki Apollo
Flex Stiff
Pallon kehityskaari Korkea
Kuinka kauas lyöt 145-160 m (80-90 mph) – Iron 7
Kauppa admin
Shaft Trim Code IH18
Shaft Type Irons
Shaft Tip 0.370"
Shaft Tip 0.370"
Shaft Parallel Tip 9"
Shaft Length 41"
Sarja Acculite 75
Paino (g) 0.250
Paino 85 g
Jos tilaat 99 euron edestä (poissulkien toimituskulut) saat rahtivapaan toimituksen Suomessa. Lähetämme tilauksenne MyPack kanssa 2-4 päivän sisällä. Kuljetusmaksu riippuu paketin koosta, se on yleensä 6-15 euroa. Toimitusvahvistuksen yhteydessä saat myös Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksesi kulkua.
Tiedämme, että asiakkaamme haluavat testata golfmailoja ennen niiiden ostoa. Tämän takia takaamme kaikille asiakkaillemme sadan prosentin asiakastyytyväisyyden. Kun olet tilannut golfmailat meiltä, saat vapaasti kokeilla niitä omalla rangellasi. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa golfmailat meille viimeistään 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Golfmailojen arvon hyvitämme lahjakortin muodossa. Sinulla on myös 14 päivän ajan oikeus avoimeen kauppaan. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Toimituskulut: Kirje <5,90 € | MyPack 14,90 € | Schenker 12,90 - 14,90 €
Voit tilata räätälöidyn mailan ihan ilman lisäkuluja. Käytä apunasi ”custom fit”-opastamme, jonka avulla voit laskea ja kirjata omat mittasi. Opas kertoo sinulle minkä pituiset mailat sopivat sinulle parhaiten, minkä kokoisen gripin ja minkä tyyppisen varren tarvitset. 20-30 % kaikista pelaajista pelaavat mailoilla jotka eivät sovi heidän tarpeisiin. Kun olet tehnyt tilauksesi, rakennamme sen sinun asetusksiesi mukaan. Jos toisaalta olet aina ollut tyytyväinen standardmailaasi, et tietenkään tarvitse eritysasetuksia – valinta on sinun!
Lähetämme kaikki tilaukset 48 tunnin sisällä. Emme voi lähettää niitä nopeammin, koska me rakennamme kaikki mailat alusta asti – asetamme varren, mailanpään ja gripin toivomuksiesi mukaan. Gripit ja varret, pallot ja muut tarvikkeet lähetetään samana päivänä tai seuraavana päivänä. Kuljetus kestää noin 2-4 päivää.