Löydä Joululahja - Joululahjaideat

Löydä Joululahja - Joululahjaideat

Aldila VS Proto 80 Grafiitti Hybridit-Reg

Muutama kpl (1) - 2-3 päivän toimitusaika
SKU
ALVS80HY-001-IR

lataa trim ohjeet täältä. 

(Trim koodi löytyy tabletin alta")

Aldila VS Proto on rakennettu seuraavan sukupolven Micro-laminat teknologiaa hyödyntäen.
Aldila VS Proto on rakennettu seuraavan sukupolven Micro-laminat teknologiaa hyödyntäen. Hiilinanoputket yhdistettynä Aldilan hartsitekniikkaan A65 ja edityksellinen grafiittikuitu auttavat luomaan ylivoimaisen suorituskyvyn sekä tuntuman.
Lisätietoja
Hinta 52,79 €
Väri Sininen
Materiaali Grafitti
Merkki Aldila
Flex Regular
Pallon kehityskaari Matala
Kuinka kauas lyöt 120-145 m (70-80 mph) – Iron 7
Kauppa admin
Shaft Trim Code IH19
Torque 2.0°
Torque 2.0°
Shaft Type Hybrids
Shaft Tip 0.370"
Shaft Tip 0.370"
Shaft Parallel Tip 3"
Shaft Length 42"
Sarja VS Proto
Paino (g) 0.250
Paino 84 g
Jos tilaat 99 euron edestä (poissulkien toimituskulut) saat rahtivapaan toimituksen Suomessa. Lähetämme tilauksenne MyPack kanssa 2-4 päivän sisällä. Kuljetusmaksu riippuu paketin koosta, se on yleensä 6-15 euroa. Toimitusvahvistuksen yhteydessä saat myös Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksesi kulkua.
Tiedämme, että asiakkaamme haluavat testata golfmailoja ennen niiiden ostoa. Tämän takia takaamme kaikille asiakkaillemme sadan prosentin asiakastyytyväisyyden. Kun olet tilannut golfmailat meiltä, saat vapaasti kokeilla niitä omalla rangellasi. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa golfmailat meille viimeistään 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Golfmailojen arvon hyvitämme lahjakortin muodossa. Sinulla on myös 14 päivän ajan oikeus avoimeen kauppaan. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Toimituskulut: Kirje <5,90 € | MyPack 14,90 € | Schenker 12,90 - 14,90 €
Voit tilata räätälöidyn mailan ihan ilman lisäkuluja. Käytä apunasi ”custom fit”-opastamme, jonka avulla voit laskea ja kirjata omat mittasi. Opas kertoo sinulle minkä pituiset mailat sopivat sinulle parhaiten, minkä kokoisen gripin ja minkä tyyppisen varren tarvitset. 20-30 % kaikista pelaajista pelaavat mailoilla jotka eivät sovi heidän tarpeisiin. Kun olet tehnyt tilauksesi, rakennamme sen sinun asetusksiesi mukaan. Jos toisaalta olet aina ollut tyytyväinen standardmailaasi, et tietenkään tarvitse eritysasetuksia – valinta on sinun!
Lähetämme kaikki tilaukset 48 tunnin sisällä. Emme voi lähettää niitä nopeammin, koska me rakennamme kaikki mailat alusta asti – asetamme varren, mailanpään ja gripin toivomuksiesi mukaan. Gripit ja varret, pallot ja muut tarvikkeet lähetetään samana päivänä tai seuraavana päivänä. Kuljetus kestää noin 2-4 päivää.