Löydä Joululahja - Joululahjaideat

Löydä Joululahja - Joululahjaideat

Aldila Tour Blue 75 Grafiitti Puumailoihin-Tour X

Tilauslomakkeella -Lähetämme 2-4 vikkon sisällä
SKU
ALTB75-WTX

lataa trim ohjeet täältä. 

(Trim koodi löytyy tabletin alta")

Aldila Tour Sininen tarjoaa samat edistykselliset ominaisuudet kuin Tour Green varsi, mutta sen pehmeämpi tyvi saa aikaan korkeamman lentoradan.
Aldila Tour Sininen tarjoaa samat edistykselliset ominaisuudet kuin Tour Green varsi, mutta sen pehmeämpi tyvi saa aikaan korkeamman lentoradan. Tasaisesti kapeneva profiili antaa poikkeuksellisen tuntuman ja pehmeän kontrolloidun lähdön. Tour Bule varsi on valmistettu viimeisimmän sukupolven Micro Laminat Materiaalista (MLT). Tämä superohut ja erittäin vahva materiaali antaa varrella ylivoimaisia ominaisuuksia ja vertaansa vailla olevan tasaisuuden.
Lisätietoja
Hinta 125,50 €
Väri Sininen
Materiaali Grafitti
Merkki Aldila
Flex Tour X-Stiff
Pallon kehityskaari Keskitasoinen
Kuinka kauas lyöt 250+ m (109+ mph) – Driver
Kauppa admin
Shaft Trim Code W23 C
Torque 2.5°
Torque 2.5°
Shaft Type Woods
Shaft Tip 0.335"
Shaft Tip 0.335"
Shaft Parallel Tip 3"
Shaft Length 46"
Sarja Tour Blue
Paino (g) 0.250
Paino 76 g
Jos tilaat 99 euron edestä (poissulkien toimituskulut) saat rahtivapaan toimituksen Suomessa. Lähetämme tilauksenne MyPack kanssa 2-4 päivän sisällä. Kuljetusmaksu riippuu paketin koosta, se on yleensä 6-15 euroa. Toimitusvahvistuksen yhteydessä saat myös Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksesi kulkua.
Tiedämme, että asiakkaamme haluavat testata golfmailoja ennen niiiden ostoa. Tämän takia takaamme kaikille asiakkaillemme sadan prosentin asiakastyytyväisyyden. Kun olet tilannut golfmailat meiltä, saat vapaasti kokeilla niitä omalla rangellasi. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa golfmailat meille viimeistään 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Golfmailojen arvon hyvitämme lahjakortin muodossa. Sinulla on myös 14 päivän ajan oikeus avoimeen kauppaan. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Toimituskulut: Kirje <5,90 € | MyPack 14,90 € | Schenker 12,90 - 14,90 €
Voit tilata räätälöidyn mailan ihan ilman lisäkuluja. Käytä apunasi ”custom fit”-opastamme, jonka avulla voit laskea ja kirjata omat mittasi. Opas kertoo sinulle minkä pituiset mailat sopivat sinulle parhaiten, minkä kokoisen gripin ja minkä tyyppisen varren tarvitset. 20-30 % kaikista pelaajista pelaavat mailoilla jotka eivät sovi heidän tarpeisiin. Kun olet tehnyt tilauksesi, rakennamme sen sinun asetusksiesi mukaan. Jos toisaalta olet aina ollut tyytyväinen standardmailaasi, et tietenkään tarvitse eritysasetuksia – valinta on sinun!
Lähetämme kaikki tilaukset 48 tunnin sisällä. Emme voi lähettää niitä nopeammin, koska me rakennamme kaikki mailat alusta asti – asetamme varren, mailanpään ja gripin toivomuksiesi mukaan. Gripit ja varret, pallot ja muut tarvikkeet lähetetään samana päivänä tai seuraavana päivänä. Kuljetus kestää noin 2-4 päivää.