Löydä Joululahja - Joululahjaideat

Löydä Joululahja - Joululahjaideat

Aldila NVS 55 Pink Grafiitti Puumailoihin-Naisten

Muutama kpl (1) - 2-3 päivän toimitusaika
SKU
ALNVS55P-001-WL

lataa trim ohjeet täältä. 

(Trim koodi löytyy tabletin alta")

Aldila NVS varressa on samat huippusuorituskyvyn ominaisuudet ja upea tuntuma kuin alkuperäisessa Aldila NV varresa, mutta korkeampi lentorata.
Aldila NVS varressa on samat huippusuorituskyvyn ominaisuudet ja upea tuntuma kuin alkuperäisessa Aldila NV varresa, mutta korkeampi lentorata. Erona NV varren jäykkään tyviosaan ja matalaa lähtöön, on NVS:n tyvi pehmeämpi, mikä sopii golfinpelaajalle, joka tavoittelee korkeampaa pallon lentorataa.
Lisätietoja
Hinta 83,69 €
Väri Pinkki
Materiaali Grafitti
Merkki Aldila
Flex Lady
Pallon kehityskaari Korkea
Kuinka kauas lyöt 150-169 m (65-75 mph) – Driver
Kauppa admin
Shaft Trim Code W23 C
Torque 4.6°
Torque 4.6°
Shaft Type Woods
Shaft Tip 0.335"
Shaft Tip 0.335"
Shaft Parallel Tip 3"
Shaft Length 46"
Shaft Butt 0.600"
Sarja NVS
Paino (g) 0.250
Paino 54 g
Jos tilaat 99 euron edestä (poissulkien toimituskulut) saat rahtivapaan toimituksen Suomessa. Lähetämme tilauksenne MyPack kanssa 2-4 päivän sisällä. Kuljetusmaksu riippuu paketin koosta, se on yleensä 6-15 euroa. Toimitusvahvistuksen yhteydessä saat myös Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksesi kulkua.
Tiedämme, että asiakkaamme haluavat testata golfmailoja ennen niiiden ostoa. Tämän takia takaamme kaikille asiakkaillemme sadan prosentin asiakastyytyväisyyden. Kun olet tilannut golfmailat meiltä, saat vapaasti kokeilla niitä omalla rangellasi. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa golfmailat meille viimeistään 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Golfmailojen arvon hyvitämme lahjakortin muodossa. Sinulla on myös 14 päivän ajan oikeus avoimeen kauppaan. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Toimituskulut: Kirje <5,90 € | MyPack 14,90 € | Schenker 12,90 - 14,90 €
Voit tilata räätälöidyn mailan ihan ilman lisäkuluja. Käytä apunasi ”custom fit”-opastamme, jonka avulla voit laskea ja kirjata omat mittasi. Opas kertoo sinulle minkä pituiset mailat sopivat sinulle parhaiten, minkä kokoisen gripin ja minkä tyyppisen varren tarvitset. 20-30 % kaikista pelaajista pelaavat mailoilla jotka eivät sovi heidän tarpeisiin. Kun olet tehnyt tilauksesi, rakennamme sen sinun asetusksiesi mukaan. Jos toisaalta olet aina ollut tyytyväinen standardmailaasi, et tietenkään tarvitse eritysasetuksia – valinta on sinun!
Lähetämme kaikki tilaukset 48 tunnin sisällä. Emme voi lähettää niitä nopeammin, koska me rakennamme kaikki mailat alusta asti – asetamme varren, mailanpään ja gripin toivomuksiesi mukaan. Gripit ja varret, pallot ja muut tarvikkeet lähetetään samana päivänä tai seuraavana päivänä. Kuljetus kestää noin 2-4 päivää.