Aldila NV 85 Green Grafiitti Hybridit-Reg

Varastossa - 2-3 päivän toimitusaika
SKU
ALNV85HY-001-IR

lataa trim ohjeet täältä. 

(Trim koodi löytyy tabletin alta")

Aldila NV varsi on rakennettu Aldilan eksklusiivista Micro-laminaattiteknologiaa hyväksi käyttäen. Tämä teknologia parantaa pelitulosta ja -tuntumaa.
Aldila NV varsi on rakennettu Aldilan eksklusiivista Micro-laminaattiteknologiaa hyväksi käyttäen. Tämä teknologia parantaa pelitulosta ja -tuntumaa. Varressa on tasaisesti kapeneva profiili, joka auttaa tasaisiin tuloksiin, flexiin ja tuntumaan varren päästä päähän.
Lisätietoja
Hinta45,39 €
VäriGreen
MateriaaliGrafitti
MerkkiAldila
FlexRegular
Pallon kehityskaariMatala
Kuinka kauas lyöt120-145 m (70-80 mph) – Iron 7
Kauppaadmin
Shaft Trim CodeIH19
Torque2.5°
Torque2.5°
Shaft TypeHybrid
Shaft Tip0.370"
Shaft Tip0.370"
Shaft Parallel Tip3"
Shaft Length42"
Shaft Butt0.630"
SarjaNV
Paino (g)84
Paino84 g
Jos tilaat 99 euron edestä (poissulkien toimituskulut) saat rahtivapaan toimituksen Suomessa. Lähetämme tilauksenne MyPack kanssa 2-4 päivän sisällä. Kuljetusmaksu riippuu paketin koosta, se on yleensä 6-15 euroa. Toimitusvahvistuksen yhteydessä saat myös Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksesi kulkua.
Tiedämme, että asiakkaamme haluavat testata golfmailoja ennen niiiden ostoa. Tämän takia takaamme kaikille asiakkaillemme sadan prosentin asiakastyytyväisyyden. Kun olet tilannut golfmailat meiltä, saat vapaasti kokeilla niitä omalla rangellasi. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa golfmailat meille viimeistään 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Golfmailojen arvon hyvitämme lahjakortin muodossa. Sinulla on myös 14 päivän ajan oikeus avoimeen kauppaan. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Toimituskulut: Kirje <5,90 € | MyPack 14,90 € | Schenker 12,90 - 14,90 €
Voit tilata räätälöidyn mailan ihan ilman lisäkuluja. Käytä apunasi ”custom fit”-opastamme, jonka avulla voit laskea ja kirjata omat mittasi. Opas kertoo sinulle minkä pituiset mailat sopivat sinulle parhaiten, minkä kokoisen gripin ja minkä tyyppisen varren tarvitset. 20-30 % kaikista pelaajista pelaavat mailoilla jotka eivät sovi heidän tarpeisiin. Kun olet tehnyt tilauksesi, rakennamme sen sinun asetusksiesi mukaan. Jos toisaalta olet aina ollut tyytyväinen standardmailaasi, et tietenkään tarvitse eritysasetuksia – valinta on sinun!
Lähetämme kaikki tilaukset 48 tunnin sisällä. Emme voi lähettää niitä nopeammin, koska me rakennamme kaikki mailat alusta asti – asetamme varren, mailanpään ja gripin toivomuksiesi mukaan. Gripit ja varret, pallot ja muut tarvikkeet lähetetään samana päivänä tai seuraavana päivänä. Kuljetus kestää noin 2-4 päivää.