Lataa...

Aldila NV 2KXV 65 Green Graphite Woods-X-Stiff

111,25 €
  Tuote nro
  ALNV2K65G-WX
  Muutama kpl (3) - 2-3 päivän toimitusaika Muutama kpl (3) - 2-3 päivän toimitusaika
  • Ilmainen toimitus yli 99 € Tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 99 € tilauksille. Alle 99 € tilauksille on lähetysmaksu 5,90-14,90 € paketin koosta riippuen.
  • Lähetetään 1-2 päivän kuluessa Pyrimme käsittelemään tilaukset 1-2 päivän kuluessa (arkisin). Toimitus kestää sitten yleensä 1-4 työpäivää, mikäli kaikki tuotteet ovat varastossa. Katso arvioitu toimitusaika jos tuotteet ovat tilaustuotteita.

  Yksityiskohdat

  Kun alkuperäinen NV, jossa on Micro Laminate -teknologia, esiteltiin, siitä tuli nopeasti kaikkien aikojen suosituin jälkimarkkinoitava golfvarsi, joka on sekä Tourin ammattilaisten että harrastajien suosikki. Vuosien kehitystyön jälkeen Aldila on luonut NexGen Micro Laminate Technologyn - uudet, entistä ohuemmat huipputehokkaat hiilikuidut yhdistettynä nykypäivän edistykselliseen kuituhartsiteknologiaan. Tuloksena on vielä enemmän hiilikuitukerroksia, jotka tarjoavat maksimaalisen johdonmukaisuuden ja suorituskyvyn. Alkuperäisen NV:n erotti muista saatavilla olevista varsista se, mitä jotkut kutsuivat sen "täydelliseksi tuntumaksi". NV 2KXV tarjoaa entistä paremman tuntuman ja suorituskyvyn. Saatavana on tavallinen vihreä muotoilu tai hieman korkeampaa pallonlentoa kaipaaville oranssi muotoilu.

  Tekniset tiedot

  Sku 235010626
  VäriMusta
  MateriaaliGrafitti
  MerkkiAldila
  FlexX-Stiff
  Pallon kehityskaariMatala
  Distance250+ m (109+ mph) – Driver
  Storeadmin
  Shaft Trim CodeW23 C
  Torque3.9°
  Shaft TypeWood
  Shaft Tip0.335"
  Shaft Parallel Tip3"
  Shaft Length46"
  Shaft Butt0.645"
  SarjaNV 2KXV
  Paino (g)66

  Tiedämme, että asiakkaamme haluavat testata golfmailoja ennen niiiden ostoa. Tämän takia takaamme kaikille asiakkaillemme sadan prosentin asiakastyytyväisyyden. Kun olet tilannut golfmailat meiltä, saat vapaasti kokeilla niitä omalla rangellasi. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa golfmailat meille viimeistään 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Golfmailojen arvon hyvitämme lahjakortin muodossa. Sinulla on myös 14 päivän ajan oikeus avoimeen kauppaan. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Toimituskulut: Kirje <5,90 € | MyPack 14,90 € | Schenker 12,90 - 14,90 €

  Jos tilaat 99 euron edestä (poissulkien toimituskulut) saat rahtivapaan toimituksen Suomessa. Lähetämme tilauksenne MyPack kanssa 2-4 päivän sisällä. Kuljetusmaksu riippuu paketin koosta, se on yleensä 6-15 euroa. Toimitusvahvistuksen yhteydessä saat myös Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksesi kulkua.

  Voit tilata räätälöidyn mailan ihan ilman lisäkuluja. Käytä apunasi ”custom fit”-opastamme, jonka avulla voit laskea ja kirjata omat mittasi. Opas kertoo sinulle minkä pituiset mailat sopivat sinulle parhaiten, minkä kokoisen gripin ja minkä tyyppisen varren tarvitset. 20-30 % kaikista pelaajista pelaavat mailoilla jotka eivät sovi heidän tarpeisiin. Kun olet tehnyt tilauksesi, rakennamme sen sinun asetusksiesi mukaan. Jos toisaalta olet aina ollut tyytyväinen standardmailaasi, et tietenkään tarvitse eritysasetuksia – valinta on sinun!