Aerotech Powercoil HP65 Grafiitti Puumailoihin-X-Stiff

Muutama kpl (2) - 2-3 päivän toimitusaika
SKU
ATPC65-335-WX

lataa trim ohjeet täältä. 

(Trim koodi löytyy tabletin alta")

Verrattuna sisarvarteensa HP50:en, on Porwercoil HP65 suunniteltu pelaajille, jotka etsivät hieman jäykempää tyviosaa ja matalampaa lentorataa kuin 50-grammainen varressa.
Verrattuna sisarvarteensa HP50:en, on Porwercoil HP65 suunniteltu pelaajille, jotka etsivät hieman jäykempää tyviosaa ja matalampaa lentorataa kuin 50-grammainen varressa. Matala kiertojäykkyys (torque) yhdistettynä ”Hoop Wind” päällysteeseen tekee varresta kestävän jopa kaikkein voimakkaimpia lyöntejä vastaan. HP65 on yksi Aerotechin monipuolisimmista varsista.
Lisätietoja
Hinta58,59 €
VäriHarmaa
MateriaaliGrafitti
FlexX-Stiff
MerkkiAerotech
FlexX-Stiff
Pallon kehityskaariKeskitasoinen
Kuinka kauas lyöt250+ m (109+ mph) – Driver
Kauppaadmin
Shaft Trim CodeW38
Torque3.0°
Torque3.0°
Shaft TypeWood
Shaft Tip0.335"
Shaft Tip0.335"
Shaft Parallel Tip3.5"
Shaft Length46"
Shaft Butt0.600"
SarjaPowercoil
Paino (g)73
Paino73 g
Jos tilaat 99 euron edestä (poissulkien toimituskulut) saat rahtivapaan toimituksen Suomessa. Lähetämme tilauksenne MyPack kanssa 2-4 päivän sisällä. Kuljetusmaksu riippuu paketin koosta, se on yleensä 6-15 euroa. Toimitusvahvistuksen yhteydessä saat myös Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksesi kulkua.
Tiedämme, että asiakkaamme haluavat testata golfmailoja ennen niiiden ostoa. Tämän takia takaamme kaikille asiakkaillemme sadan prosentin asiakastyytyväisyyden. Kun olet tilannut golfmailat meiltä, saat vapaasti kokeilla niitä omalla rangellasi. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa golfmailat meille viimeistään 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Golfmailojen arvon hyvitämme lahjakortin muodossa. Sinulla on myös 14 päivän ajan oikeus avoimeen kauppaan. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Toimituskulut: Kirje <5,90 € | MyPack 14,90 € | Schenker 12,90 - 14,90 €
Voit tilata räätälöidyn mailan ihan ilman lisäkuluja. Käytä apunasi ”custom fit”-opastamme, jonka avulla voit laskea ja kirjata omat mittasi. Opas kertoo sinulle minkä pituiset mailat sopivat sinulle parhaiten, minkä kokoisen gripin ja minkä tyyppisen varren tarvitset. 20-30 % kaikista pelaajista pelaavat mailoilla jotka eivät sovi heidän tarpeisiin. Kun olet tehnyt tilauksesi, rakennamme sen sinun asetusksiesi mukaan. Jos toisaalta olet aina ollut tyytyväinen standardmailaasi, et tietenkään tarvitse eritysasetuksia – valinta on sinun!
Lähetämme kaikki tilaukset 48 tunnin sisällä. Emme voi lähettää niitä nopeammin, koska me rakennamme kaikki mailat alusta asti – asetamme varren, mailanpään ja gripin toivomuksiesi mukaan. Gripit ja varret, pallot ja muut tarvikkeet lähetetään samana päivänä tai seuraavana päivänä. Kuljetus kestää noin 2-4 päivää.