Aerotech Claymore MX60 Grafiitti Puumailoihin-X-Stiff

Varastossa - 2-3 päivän toimitusaika
SKU
ATCMMX60-335-WX

lataa trim ohjeet täältä. 

(Trim koodi löytyy tabletin alta")

Samalla innovatiivisella rakenteella varustettu kuin MX48, tarhoaa MX60 enemmän painoa ja matalamman kiertojäykkyyden (torque).
Samalla innovatiivisella rakenteella varustettu kuin MX48, tarhoaa MX60 enemmän painoa ja matalamman kiertojäykkyyden (torque). Claymore MX60 on täydellinen valinta pelaajalle haluaa hioa lähtökulmiaa ja spinninsä määrää.
Lisätietoja
Hinta 105,90 €
Väri Hopea
Materiaali Grafitti
Merkki Aerotech
Flex X-Stiff
Pallon kehityskaari Korkea
Kuinka kauas lyöt 250+ m (109+ mph) – Driver
Kauppa admin
Shaft Trim Code W38
Torque 3.7°
Torque 3.7°
Shaft Type Wood
Shaft Tip 0.335"
Shaft Tip 0.335"
Shaft Parallel Tip 3.5"
Shaft Length 46"
Shaft Butt 0.600"
Sarja Claymore
Paino (g) 60
Paino 60 g
Jos tilaat 99 euron edestä (poissulkien toimituskulut) saat rahtivapaan toimituksen Suomessa. Lähetämme tilauksenne MyPack kanssa 2-4 päivän sisällä. Kuljetusmaksu riippuu paketin koosta, se on yleensä 6-15 euroa. Toimitusvahvistuksen yhteydessä saat myös Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksesi kulkua.
Tiedämme, että asiakkaamme haluavat testata golfmailoja ennen niiiden ostoa. Tämän takia takaamme kaikille asiakkaillemme sadan prosentin asiakastyytyväisyyden. Kun olet tilannut golfmailat meiltä, saat vapaasti kokeilla niitä omalla rangellasi. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa golfmailat meille viimeistään 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Golfmailojen arvon hyvitämme lahjakortin muodossa. Sinulla on myös 14 päivän ajan oikeus avoimeen kauppaan. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Toimituskulut: Kirje <5,90 € | MyPack 14,90 € | Schenker 12,90 - 14,90 €
Voit tilata räätälöidyn mailan ihan ilman lisäkuluja. Käytä apunasi ”custom fit”-opastamme, jonka avulla voit laskea ja kirjata omat mittasi. Opas kertoo sinulle minkä pituiset mailat sopivat sinulle parhaiten, minkä kokoisen gripin ja minkä tyyppisen varren tarvitset. 20-30 % kaikista pelaajista pelaavat mailoilla jotka eivät sovi heidän tarpeisiin. Kun olet tehnyt tilauksesi, rakennamme sen sinun asetusksiesi mukaan. Jos toisaalta olet aina ollut tyytyväinen standardmailaasi, et tietenkään tarvitse eritysasetuksia – valinta on sinun!
Lähetämme kaikki tilaukset 48 tunnin sisällä. Emme voi lähettää niitä nopeammin, koska me rakennamme kaikki mailat alusta asti – asetamme varren, mailanpään ja gripin toivomuksiesi mukaan. Gripit ja varret, pallot ja muut tarvikkeet lähetetään samana päivänä tai seuraavana päivänä. Kuljetus kestää noin 2-4 päivää.