Aerotech Claymore MX48 Grafiitti Puumailoihin-Naisten

Muutama kpl (3) - 2-3 päivän toimitusaika
SKU
ATCMMX48-335-WL

lataa trim ohjeet täältä. 

(Trim koodi löytyy tabletin alta")

Draiverivarsien uusi aikakausi on täällä! Claymore MX48 on valmistettu High Modulus Microtex hiilikuidusta, mikä tekee varresta vakaimman koskaan valmistetuista superkevyeistä varsista.
Draiverivarsien uusi aikakausi on täällä! Claymore MX48 on valmistettu High Modulus Microtex hiilikuidusta, mikä tekee varresta vakaimman koskaan valmistetuista superkevyeistä varsista. Yhdessä keskitason jäykän tyven kanssa, varsi mahdollistaa svinginopeuden kasvattamisen ilman että kontrolli tai tarkkuus kärsivät. Varsi on erittäin vakaa ja selviää korkeistäkin svinginopeuksista ilman huteraa tunnetta.
Lisätietoja
Hinta105,90 €
VäriHopea
MateriaaliGrafitti
MerkkiAerotech
FlexLady
Pallon kehityskaariKorkea
Kuinka kauas lyöt150-169 m (65-75 mph) – Driver
Kauppaadmin
Shaft Trim CodeW38
Torque5.0°
Torque5.0°
Shaft TypeWood
Shaft Tip0.335"
Shaft Tip0.335"
Shaft Parallel Tip3.5"
Shaft Length46"
Shaft Butt0.600"
SarjaClaymore
Paino (g)47
Paino47 g
Jos tilaat 99 euron edestä (poissulkien toimituskulut) saat rahtivapaan toimituksen Suomessa. Lähetämme tilauksenne MyPack kanssa 2-4 päivän sisällä. Kuljetusmaksu riippuu paketin koosta, se on yleensä 6-15 euroa. Toimitusvahvistuksen yhteydessä saat myös Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksesi kulkua.
Tiedämme, että asiakkaamme haluavat testata golfmailoja ennen niiiden ostoa. Tämän takia takaamme kaikille asiakkaillemme sadan prosentin asiakastyytyväisyyden. Kun olet tilannut golfmailat meiltä, saat vapaasti kokeilla niitä omalla rangellasi. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa golfmailat meille viimeistään 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Golfmailojen arvon hyvitämme lahjakortin muodossa. Sinulla on myös 14 päivän ajan oikeus avoimeen kauppaan. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Toimituskulut: Kirje <5,90 € | MyPack 14,90 € | Schenker 12,90 - 14,90 €
Voit tilata räätälöidyn mailan ihan ilman lisäkuluja. Käytä apunasi ”custom fit”-opastamme, jonka avulla voit laskea ja kirjata omat mittasi. Opas kertoo sinulle minkä pituiset mailat sopivat sinulle parhaiten, minkä kokoisen gripin ja minkä tyyppisen varren tarvitset. 20-30 % kaikista pelaajista pelaavat mailoilla jotka eivät sovi heidän tarpeisiin. Kun olet tehnyt tilauksesi, rakennamme sen sinun asetusksiesi mukaan. Jos toisaalta olet aina ollut tyytyväinen standardmailaasi, et tietenkään tarvitse eritysasetuksia – valinta on sinun!
Lähetämme kaikki tilaukset 48 tunnin sisällä. Emme voi lähettää niitä nopeammin, koska me rakennamme kaikki mailat alusta asti – asetamme varren, mailanpään ja gripin toivomuksiesi mukaan. Gripit ja varret, pallot ja muut tarvikkeet lähetetään samana päivänä tai seuraavana päivänä. Kuljetus kestää noin 2-4 päivää.