Aerotech ALT470 Grafiitti Puumailoihin-Naisten

Tilauslomakkeella -Lähetämme 2-4 vikkon sisällä
SKU
ATALT470-335-WL

lataa trim ohjeet täältä. 

(Trim koodi löytyy tabletin alta")

Aerotechin ALT470 supertaipuisa jäykkyysprofiili mahdollistaa erittäin rauhalliset svingit, joiden avulla voima siirtyy svingin kautta nostamaan lähtökulmaa, spinninä sekä aikaa, jonka pallo on ilmassa.
Aerotechin ALT470 supertaipuisa jäykkyysprofiili mahdollistaa erittäin rauhalliset svingit, joiden avulla voima siirtyy svingin kautta nostamaan lähtökulmaa, spinninä sekä aikaa, jonka pallo on ilmassa. Tämä mahdollistaa pidemmät lyönnit jopa silloin kun svinginopeus pienenee. ALT470 on saatavana kahdessa eri flex-vaihtoehdossa; A2 senior flex ja L2 naisten flex. Molemmat vaihtoehdot ovat tavanomaista pehmempiä verrattuna normaaliin senior- tai naisten varteen mutta kiitos Aerotechin “Hoop wind” päällysteen, ne on tehty hyvin vakaiksi. ALT470 on markkinoiden paras supertaipuisa varsi.
Lisätietoja
Hinta53,15 €
VäriMulti
MateriaaliGrafitti
MerkkiAerotech
FlexLady
Pallon kehityskaariKorkea
Kuinka kauas lyötAlle 150 m (<65 mph) – Draiverilla
Kauppaadmin
Shaft Trim CodeW38
Torque
Torque8.0°
Shaft TypeWood
Shaft Tip0.335"
Shaft Tip0.335"
Shaft Parallel Tip7"
Shaft Length46"
Shaft Butt0.600"
Paino (g)47
Paino47 g
Jos tilaat 99 euron edestä (poissulkien toimituskulut) saat rahtivapaan toimituksen Suomessa. Lähetämme tilauksenne MyPack kanssa 2-4 päivän sisällä. Kuljetusmaksu riippuu paketin koosta, se on yleensä 6-15 euroa. Toimitusvahvistuksen yhteydessä saat myös Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksesi kulkua.
Tiedämme, että asiakkaamme haluavat testata golfmailoja ennen niiiden ostoa. Tämän takia takaamme kaikille asiakkaillemme sadan prosentin asiakastyytyväisyyden. Kun olet tilannut golfmailat meiltä, saat vapaasti kokeilla niitä omalla rangellasi. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa golfmailat meille viimeistään 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Golfmailojen arvon hyvitämme lahjakortin muodossa. Sinulla on myös 14 päivän ajan oikeus avoimeen kauppaan. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Toimituskulut: Kirje <5,90 € | MyPack 14,90 € | Schenker 12,90 - 14,90 €
Voit tilata räätälöidyn mailan ihan ilman lisäkuluja. Käytä apunasi ”custom fit”-opastamme, jonka avulla voit laskea ja kirjata omat mittasi. Opas kertoo sinulle minkä pituiset mailat sopivat sinulle parhaiten, minkä kokoisen gripin ja minkä tyyppisen varren tarvitset. 20-30 % kaikista pelaajista pelaavat mailoilla jotka eivät sovi heidän tarpeisiin. Kun olet tehnyt tilauksesi, rakennamme sen sinun asetusksiesi mukaan. Jos toisaalta olet aina ollut tyytyväinen standardmailaasi, et tietenkään tarvitse eritysasetuksia – valinta on sinun!
Lähetämme kaikki tilaukset 48 tunnin sisällä. Emme voi lähettää niitä nopeammin, koska me rakennamme kaikki mailat alusta asti – asetamme varren, mailanpään ja gripin toivomuksiesi mukaan. Gripit ja varret, pallot ja muut tarvikkeet lähetetään samana päivänä tai seuraavana päivänä. Kuljetus kestää noin 2-4 päivää.