Acer XV Pro Iron-Oikea-#7

Varastossa - 2-3 päivän toimitusaika
SKU
I3720A-007
Siro muotoilu ja vähemmän offsettia.
Acer XV Pro rautamaila muistuttaa paljon standardimallia, mutta on huomattavasti sirompi ja kompaktimpi, vähemmällä offsetilla.
Siro muotoilu ja vähemmän offsettia.
Acer XV Pro rautamaila muistuttaa paljon standardimallia, mutta on huomattavasti sirompi ja kompaktimpi, vähemmällä offsetilla. Nämä ovat ominaisuuksia, joita paremmat golfarit mailaltaan hakevat. Pro mallissa on myös ohuempi ja kapeampi pohja sekä ylälinja. Valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Lavan pituun rautaviitosessa on 79mm ja pohjan leveys 17mm.
Lisätietoja
Hinta14,95 €
Pack1
VäriMusta
MerkkiAcer
KäsiOikea
Loft33°
Malli#7
Bounce
Offset2.4 mm
Hosel ID0.370"
Lie62.5°
Standardi-mailan pituus37"
MailaRauta
Malli#7
Kauppaadmin
SarjaXV
PelaajatyyppiMiesten, Naisten
HCPMatala, Keskitasoinen
Paino (g)270 g
Paino270 g
Head Face Material431 Stainless Steel
Head Shafting Depth32 mm
Jos tilaat 99 euron edestä (poissulkien toimituskulut) saat rahtivapaan toimituksen Suomessa. Lähetämme tilauksenne MyPack kanssa 2-4 päivän sisällä. Kuljetusmaksu riippuu paketin koosta, se on yleensä 6-15 euroa. Toimitusvahvistuksen yhteydessä saat myös Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksesi kulkua.
Tiedämme, että asiakkaamme haluavat testata golfmailoja ennen niiiden ostoa. Tämän takia takaamme kaikille asiakkaillemme sadan prosentin asiakastyytyväisyyden. Kun olet tilannut golfmailat meiltä, saat vapaasti kokeilla niitä omalla rangellasi. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa golfmailat meille viimeistään 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Golfmailojen arvon hyvitämme lahjakortin muodossa. Sinulla on myös 14 päivän ajan oikeus avoimeen kauppaan. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Toimituskulut: Kirje <5,90 € | MyPack 14,90 € | Schenker 12,90 - 14,90 €
Voit tilata räätälöidyn mailan ihan ilman lisäkuluja. Käytä apunasi ”custom fit”-opastamme, jonka avulla voit laskea ja kirjata omat mittasi. Opas kertoo sinulle minkä pituiset mailat sopivat sinulle parhaiten, minkä kokoisen gripin ja minkä tyyppisen varren tarvitset. 20-30 % kaikista pelaajista pelaavat mailoilla jotka eivät sovi heidän tarpeisiin. Kun olet tehnyt tilauksesi, rakennamme sen sinun asetusksiesi mukaan. Jos toisaalta olet aina ollut tyytyväinen standardmailaasi, et tietenkään tarvitse eritysasetuksia – valinta on sinun!
Lähetämme kaikki tilaukset 48 tunnin sisällä. Emme voi lähettää niitä nopeammin, koska me rakennamme kaikki mailat alusta asti – asetamme varren, mailanpään ja gripin toivomuksiesi mukaan. Gripit ja varret, pallot ja muut tarvikkeet lähetetään samana päivänä tai seuraavana päivänä. Kuljetus kestää noin 2-4 päivää.