Lataa...

Acer XV Mini Thriver Titanium Wood-Oikea-13°

Vain mailanpää

120,45 €
  Tuote nro
  TFM1469-001-1300
  Muutama kpl (2) - 2-4 päivän toimitusaika Muutama kpl (2) - 2-4 päivän toimitusaika
  • Ilmainen toimitus yli 99 € Tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 99 € tilauksille. Alle 99 € tilauksille on lähetysmaksu 5,90-14,90 € paketin koosta riippuen.
  • Nopea toimitus Pyrimme käsittelemään tilaukset 1-2 päivän kuluessa (arkisin). Toimitus kestää sitten yleensä 1-4 työpäivää, mikäli kaikki tuotteet ovat varastossa. Katso arvioitu toimitusaika jos tuotteet ovat tilaustuotteita.

  Yksityiskohdat

  Golfmaila, joka tarjoaa paremman kontrollin ja enemmän pituutta fairwaylla.
  Trivern Acer XV Mini on täydellinen golfmaila sinulle, joka kaipaat enemmän kontrollia tiiltä lyömiseen ilman, että menetät pallon lentokaaren pituutta, kuten usein käy tavallisilla draivereilla pelatessa. Matala mailanpää antaa Thriveriin varman tunteen sekä otteen ja tekee mailasta helppokäyttöisen myös fairwaylta lyödessä. Maila on tehty titaanista, joka tekee siitä erittäin kevyen samalla, kun suuri osa painosta on keskittynyt mailan pohjaan ja madaltaa mailan painopistettä. Matala painopiste auttaa saamaan pallon korkealle ilmaan ja ohut titaani antaa pallolle korkeamman nopeuden osumahetkellä. Standardipaino on 7 grammaa ja sitä voidaan muuttaa 4mm kuusikoloavaimella. .

  Tekniset tiedot

  Sku 227010609
  Pack1
  MerkkiAcer
  KäsiOikea
  KäsiOikea
  Loft13°
  Standard Clublength43"
  Malli#3
  Volume221 cc
  Hosel ID0.335"
  Lie58°
  MailaVäyläpuut
  Malli#3
  Storeadmin
  SarjaXV
  HCPMatala, Keskitasoinen
  Paino (g)210 g
  Head Shafting Depth30 mm
  Malli#3

  Tiedämme, että asiakkaamme haluavat testata golfmailoja ennen niiiden ostoa. Tämän takia takaamme kaikille asiakkaillemme sadan prosentin asiakastyytyväisyyden. Kun olet tilannut golfmailat meiltä, saat vapaasti kokeilla niitä omalla rangellasi. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa golfmailat meille viimeistään 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Golfmailojen arvon hyvitämme lahjakortin muodossa. Sinulla on myös 14 päivän ajan oikeus avoimeen kauppaan. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Toimituskulut: Kirje <5,90 € | MyPack 14,90 € | Schenker 12,90 - 14,90 €

  Jos tilaat 99 euron edestä (poissulkien toimituskulut) saat rahtivapaan toimituksen Suomessa. Lähetämme tilauksenne MyPack kanssa 2-4 päivän sisällä. Kuljetusmaksu riippuu paketin koosta, se on yleensä 6-15 euroa. Toimitusvahvistuksen yhteydessä saat myös Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksesi kulkua.

  Voit tilata räätälöidyn mailan ihan ilman lisäkuluja. Käytä apunasi ”custom fit”-opastamme, jonka avulla voit laskea ja kirjata omat mittasi. Opas kertoo sinulle minkä pituiset mailat sopivat sinulle parhaiten, minkä kokoisen gripin ja minkä tyyppisen varren tarvitset. 20-30 % kaikista pelaajista pelaavat mailoilla jotka eivät sovi heidän tarpeisiin. Kun olet tehnyt tilauksesi, rakennamme sen sinun asetusksiesi mukaan. Jos toisaalta olet aina ollut tyytyväinen standardmailaasi, et tietenkään tarvitse eritysasetuksia – valinta on sinun!