Acer XV HT Iron-Oikea-#5

Varastossa - 2-3 päivän toimitusaika
SKU
I3719A-005
Huonoja lyöntejä anteeksiantava rautamaila leveällä lavan pohjalla ja matalalla osumapinnalla korkeille palloille.
Huonoja lyöntejä anteeksiantava rautamaila leveällä lavan pohjalla ja matalalla osumapinnalla korkeille palloille.
Acer XV HT (High Trajectory) mailalla onnistut ongelmitta saamaan pallosi nopeasti ilmaan, sillä lavan pohja on 30% leveämpi ja osumapinta on matalampi kuin Acer XV standardissa. Tämän takia HT malli on täydellinen valinta niile pelaajille, jotka haluavat helposti pelattavan golfmailan, joka tarjoaa korkeutta pallon lentokaareen. Acer XV HT sopii erityisesti aloittelijoille sekä pelaajille, joilla on hitaampi svinginopeus. Valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Lavan pituus rautaviitosessa on 84mm ja lavan pohjan leveys on 22mm.
Lisätietoja
Hinta 14,95 €
Pack 1
Väri Musta
Merkki Acer
Käsi Oikea
Loft 26°
Malli #5
Bounce
Offset 7 mm
Hosel ID 0.370"
Lie 62°
Standardi-mailan pituus 38"
Maila Rauta
Malli #5
Kauppa admin
Sarja XV
Pelaajatyyppi Miesten, Naisten
HCP Korkea, Aloittelija
Paino (g) 256 g
Paino 256 g
Head Face Material 431 Stainless Steel
Head Shafting Depth 32 mm
Jos tilaat 99 euron edestä (poissulkien toimituskulut) saat rahtivapaan toimituksen Suomessa. Lähetämme tilauksenne MyPack kanssa 2-4 päivän sisällä. Kuljetusmaksu riippuu paketin koosta, se on yleensä 6-15 euroa. Toimitusvahvistuksen yhteydessä saat myös Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksesi kulkua.
Tiedämme, että asiakkaamme haluavat testata golfmailoja ennen niiiden ostoa. Tämän takia takaamme kaikille asiakkaillemme sadan prosentin asiakastyytyväisyyden. Kun olet tilannut golfmailat meiltä, saat vapaasti kokeilla niitä omalla rangellasi. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa golfmailat meille viimeistään 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Golfmailojen arvon hyvitämme lahjakortin muodossa. Sinulla on myös 14 päivän ajan oikeus avoimeen kauppaan. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Toimituskulut: Kirje <5,90 € | MyPack 14,90 € | Schenker 12,90 - 14,90 €
Voit tilata räätälöidyn mailan ihan ilman lisäkuluja. Käytä apunasi ”custom fit”-opastamme, jonka avulla voit laskea ja kirjata omat mittasi. Opas kertoo sinulle minkä pituiset mailat sopivat sinulle parhaiten, minkä kokoisen gripin ja minkä tyyppisen varren tarvitset. 20-30 % kaikista pelaajista pelaavat mailoilla jotka eivät sovi heidän tarpeisiin. Kun olet tehnyt tilauksesi, rakennamme sen sinun asetusksiesi mukaan. Jos toisaalta olet aina ollut tyytyväinen standardmailaasi, et tietenkään tarvitse eritysasetuksia – valinta on sinun!
Lähetämme kaikki tilaukset 48 tunnin sisällä. Emme voi lähettää niitä nopeammin, koska me rakennamme kaikki mailat alusta asti – asetamme varren, mailanpään ja gripin toivomuksiesi mukaan. Gripit ja varret, pallot ja muut tarvikkeet lähetetään samana päivänä tai seuraavana päivänä. Kuljetus kestää noin 2-4 päivää.