Acer XS Standard Iron-Vasen-#8

Muutama kpl (2) - 2-3 päivän toimitusaika
SKU
IL3686-008
Acer XS on saanut uuden, paremman standardi-mallin, joka on suunniteltu sopimaan useille erilaisille pelaajille.
Acer XS on saanut uuden, paremman standardi-mallin, joka on suunniteltu sopimaan useille erilaisille pelaajille. XS Standard auttaa pelaajia lyömään varmempi ja suorempia lyöntejä sekä saavuttamaan paremman ja entistä varmemman otteen peliin. .
Lisätietoja
Hinta13,95 €
Pack1
VäriMusta
MerkkiAcer
KäsiVasen
Loft37°
Malli#8
Bounce
Offset4.4 mm
Hosel ID0.370"
Lie63.5°
Standardi-mailan pituus36.5"
MailaRauta
Malli#8
Kauppaadmin
SarjaXS
PelaajatyyppiMiesten, Naisten
HCPMatala, Keskitasoinen, Korkea, Aloittelija
Paino (g)277 g
Paino277 g
Head Face Material4-31 Stainless Steel
Jos tilaat 99 euron edestä (poissulkien toimituskulut) saat rahtivapaan toimituksen Suomessa. Lähetämme tilauksenne MyPack kanssa 2-4 päivän sisällä. Kuljetusmaksu riippuu paketin koosta, se on yleensä 6-15 euroa. Toimitusvahvistuksen yhteydessä saat myös Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksesi kulkua.
Tiedämme, että asiakkaamme haluavat testata golfmailoja ennen niiiden ostoa. Tämän takia takaamme kaikille asiakkaillemme sadan prosentin asiakastyytyväisyyden. Kun olet tilannut golfmailat meiltä, saat vapaasti kokeilla niitä omalla rangellasi. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa golfmailat meille viimeistään 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Golfmailojen arvon hyvitämme lahjakortin muodossa. Sinulla on myös 14 päivän ajan oikeus avoimeen kauppaan. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Toimituskulut: Kirje <5,90 € | MyPack 14,90 € | Schenker 12,90 - 14,90 €
Voit tilata räätälöidyn mailan ihan ilman lisäkuluja. Käytä apunasi ”custom fit”-opastamme, jonka avulla voit laskea ja kirjata omat mittasi. Opas kertoo sinulle minkä pituiset mailat sopivat sinulle parhaiten, minkä kokoisen gripin ja minkä tyyppisen varren tarvitset. 20-30 % kaikista pelaajista pelaavat mailoilla jotka eivät sovi heidän tarpeisiin. Kun olet tehnyt tilauksesi, rakennamme sen sinun asetusksiesi mukaan. Jos toisaalta olet aina ollut tyytyväinen standardmailaasi, et tietenkään tarvitse eritysasetuksia – valinta on sinun!
Lähetämme kaikki tilaukset 48 tunnin sisällä. Emme voi lähettää niitä nopeammin, koska me rakennamme kaikki mailat alusta asti – asetamme varren, mailanpään ja gripin toivomuksiesi mukaan. Gripit ja varret, pallot ja muut tarvikkeet lähetetään samana päivänä tai seuraavana päivänä. Kuljetus kestää noin 2-4 päivää.