Acer XF Standard Iron-Left-SW

Muutama kpl (1) - 2-3 päivän toimitusaika
SKU
IL3303A-20S

HUOM! TÄMÄ ON AINOASTAAN MAILANPÄÄ EI KOKONAINEN MAILA.

KLIKKAA GOLFMAILA OTSIKKOA JOS HALUAT OSTAA KOKONAISEN MAILAN  

Acer XF on viimeisimmän sukupolven peliä parantava rautamaila. Se korvaa ikuisen suosikkimme Acer XK:n, joka palkittiin vuonna 2009 Golf Digestin rautamailojen kategoriassa Best Value.
Acer XF on viimeisimmän sukupolven peliä parantava rautamaila. Se korvaa ikuisen suosikkimme Acer XK:n, joka palkittiin vuonna 2009 Golf Digestin rautamailojen kategoriassa Best Value. Mailan ulkoasu on edeltäjäänsä työstetympi ja dramaattisempi, ja painopiste on vieläkin syvemmällä (1,4 mm) ja matalammalla (0,2 mm) parantaen suorituskykyä. Toisin sanoen XF on hyvin anteeksiantavainen. Heijastumaton lavan yläreuna näyttää viistouden ansiosta sirommalta lyöntiasennossa. Standardi XF on suunniteltu sopimaan hyvin erilaisille golfaajille. Suuremman offsetin ansiosta osuminen suorassa kulmassa palloon käy helpommin, ja pelaaja saa itsevarmuutta kaikenlaisiin lyönteihin.
Lisätietoja
Hinta 9,15 €
Pack 1
Väri Musta
Merkki Acer
Käsi Vasen
Loft 56°
Malli SW
Bounce 12°
Offset 4.5 mm
Hosel ID 0.370"
Lie 65°
Standardi-mailan pituus 35.25"
Maila Rauta
Malli SW
Kauppa admin
Sarja XF
HCP Matala, Keskitasoinen, Korkea, Aloittelija
Paino (g) 298 g
Paino 298 g
Head Face Material 431 Stainless Steel
Head Shafting Depth 32 mm
Jos tilaat 99 euron edestä (poissulkien toimituskulut) saat rahtivapaan toimituksen Suomessa. Lähetämme tilauksenne MyPack kanssa 2-4 päivän sisällä. Kuljetusmaksu riippuu paketin koosta, se on yleensä 6-15 euroa. Toimitusvahvistuksen yhteydessä saat myös Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksesi kulkua.
Tiedämme, että asiakkaamme haluavat testata golfmailoja ennen niiiden ostoa. Tämän takia takaamme kaikille asiakkaillemme sadan prosentin asiakastyytyväisyyden. Kun olet tilannut golfmailat meiltä, saat vapaasti kokeilla niitä omalla rangellasi. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa golfmailat meille viimeistään 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Golfmailojen arvon hyvitämme lahjakortin muodossa. Sinulla on myös 14 päivän ajan oikeus avoimeen kauppaan. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Toimituskulut: Kirje <5,90 € | MyPack 14,90 € | Schenker 12,90 - 14,90 €
Voit tilata räätälöidyn mailan ihan ilman lisäkuluja. Käytä apunasi ”custom fit”-opastamme, jonka avulla voit laskea ja kirjata omat mittasi. Opas kertoo sinulle minkä pituiset mailat sopivat sinulle parhaiten, minkä kokoisen gripin ja minkä tyyppisen varren tarvitset. 20-30 % kaikista pelaajista pelaavat mailoilla jotka eivät sovi heidän tarpeisiin. Kun olet tehnyt tilauksesi, rakennamme sen sinun asetusksiesi mukaan. Jos toisaalta olet aina ollut tyytyväinen standardmailaasi, et tietenkään tarvitse eritysasetuksia – valinta on sinun!
Lähetämme kaikki tilaukset 48 tunnin sisällä. Emme voi lähettää niitä nopeammin, koska me rakennamme kaikki mailat alusta asti – asetamme varren, mailanpään ja gripin toivomuksiesi mukaan. Gripit ja varret, pallot ja muut tarvikkeet lähetetään samana päivänä tai seuraavana päivänä. Kuljetus kestää noin 2-4 päivää.