Acer XF HT Iron-Left-SW

Muutama kpl - 2-3 päivän toimitusaika
SKU
IL3308-20S

HUOM! TÄMÄ ON AINOASTAAN MAILANPÄÄ EI KOKONAINEN MAILA.

KLIKKAA GOLFMAILA OTSIKKOA JOS HALUAT OSTAA KOKONAISEN MAILAN  

Acer XF on uuden sukupolven loistava rautasarja, joka suunniteltiin korvaamaan Acerin suosittu XK sarja, joka valittiin Golf Digestin vuoden 2009 "best value" rautasarjaksi.
Acer XF on uuden sukupolven loistava rautasarja, joka suunniteltiin korvaamaan Acerin suosittu XK sarja, joka valittiin Golf Digestin vuoden 2009 "best value" rautasarjaksi. Acer XF on viimeistellympi kuin edeltäjänsä; keskipainopiste on onnistuttu keskittämän entistä syvemmälle (1.4mm) ja alemmas (0.2mm) paremman suorituskyvyn aikaansaamiseksi. Maila on myös erittäin anteeksiantava ja sen ylälinja parantaa osumista. Standardimallin XF on suunniteltu sopimaan lähes jokaiselle golfarille. Runsas offset auttaa pelaajaa osumaan palloon suoraan ja voimakkaasti sekä lisäämään itsevarmuutta peliin.
Lisätietoja
Hinta 9,15 €
Merkki Acer
Käsi Vasen
Malli SW
Loft 56°
Bounce 12°
Offset 4.5 mm
Hosel ID 0.370"
Standardi-mailan pituus 35.25"
Lie 65°
Maila Rauta
Malli SW
Kauppa admin
Sarja XF
HCP Korkea, Aloittelija
Paino (g) 298
Paino 298 g
Head Face Material 431 Stainless Steel
Head Shafting Depth 32 mm
Kirjoita arvostelu
Arvostelet tuotteen:Acer XF HT Iron-Left-SW
Jos tilaat 99 euron edestä (poissulkien toimituskulut) saat rahtivapaan toimituksen Suomessa. Lähetämme tilauksenne MyPack kanssa 2-4 päivän sisällä. Kuljetusmaksu riippuu paketin koosta, se on yleensä 6-15 euroa. Toimitusvahvistuksen yhteydessä saat myös Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksesi kulkua.
Tiedämme, että asiakkaamme haluavat testata golfmailoja ennen niiiden ostoa. Tämän takia takaamme kaikille asiakkaillemme sadan prosentin asiakastyytyväisyyden. Kun olet tilannut golfmailat meiltä, saat vapaasti kokeilla niitä omalla rangellasi. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa golfmailat meille viimeistään 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Golfmailojen arvon hyvitämme lahjakortin muodossa. Sinulla on myös 14 päivän ajan oikeus avoimeen kauppaan. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Toimituskulut: Kirje <5,90 € | MyPack 14,90 € | Schenker 12,90 - 14,90 €
Voit tilata räätälöidyn mailan ihan ilman lisäkuluja. Käytä apunasi ”custom fit”-opastamme, jonka avulla voit laskea ja kirjata omat mittasi. Opas kertoo sinulle minkä pituiset mailat sopivat sinulle parhaiten, minkä kokoisen gripin ja minkä tyyppisen varren tarvitset. 20-30 % kaikista pelaajista pelaavat mailoilla jotka eivät sovi heidän tarpeisiin. Kun olet tehnyt tilauksesi, rakennamme sen sinun asetusksiesi mukaan. Jos toisaalta olet aina ollut tyytyväinen standardmailaasi, et tietenkään tarvitse eritysasetuksia – valinta on sinun!
Lähetämme kaikki tilaukset 48 tunnin sisällä. Emme voi lähettää niitä nopeammin, koska me rakennamme kaikki mailat alusta asti – asetamme varren, mailanpään ja gripin toivomuksiesi mukaan. Gripit ja varret, pallot ja muut tarvikkeet lähetetään samana päivänä tai seuraavana päivänä. Kuljetus kestää noin 2-4 päivää.
We found other products you might like!