Lataa...

Acer Velocity 45 Graphite Woods-Senior

64,85 €
  Tuote nro
  HS507C-001-WA
  Muutama kpl (2) - 2-4 päivän toimitusaika Muutama kpl (2) - 2-4 päivän toimitusaika
  • Ilmainen toimitus yli 99 € Tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 99 € tilauksille. Alle 99 € tilauksille on lähetysmaksu 5,90-14,90 € paketin koosta riippuen.
  • Nopea toimitus Pyrimme käsittelemään tilaukset 1-2 päivän kuluessa (arkisin). Toimitus kestää sitten yleensä 1-4 työpäivää, mikäli kaikki tuotteet ovat varastossa. Katso arvioitu toimitusaika jos tuotteet ovat tilaustuotteita.

  Yksityiskohdat

  Acer Velocity 45 on erittäin kevyt varsi hämmästyttävään hintaan, jossa on keskellä laukaiseva muotoilu ja vakaa kärkiosa, joka lisää nopeutta ja etäisyyttä. Raakapituuden ollessa 45", tämän muotoilun kauneus on se, että se ei vaadi lainkaan trimmausta, jotta saavutetaan superkevyt / superpitkä draiveri maksimaaliseen nopeuteen ja etäisyyteen säilyttäen normaalit svingipainot sekä erilaiset muut sovellukset pelaajille, jotka yksinkertaisesti haluavat kevyemmän kokonaismailan.

  Tekniset tiedot

  Sku 235010637
  VäriHopea
  MateriaaliGrafitti
  MerkkiAcer
  FlexSenior
  Pallon kehityskaariKeskitasoinen
  Distance150-169 m (65-75 mph) – Driver
  Storeadmin
  Shaft Trim CodeW7
  Torque6.0°
  PelaajatyyppiNaisten
  Shaft TypeWood
  Shaft Tip0.335"
  Shaft Parallel Tip3"
  Shaft Length45"
  Shaft Butt0.580"
  SarjaVelocity
  Paino (g)48
  Arvostelut

  Tiedämme, että asiakkaamme haluavat testata golfmailoja ennen niiiden ostoa. Tämän takia takaamme kaikille asiakkaillemme sadan prosentin asiakastyytyväisyyden. Kun olet tilannut golfmailat meiltä, saat vapaasti kokeilla niitä omalla rangellasi. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa golfmailat meille viimeistään 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Golfmailojen arvon hyvitämme lahjakortin muodossa. Sinulla on myös 14 päivän ajan oikeus avoimeen kauppaan. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Toimituskulut: Kirje <5,90 € | MyPack 14,90 € | Schenker 12,90 - 14,90 €

  Jos tilaat 99 euron edestä (poissulkien toimituskulut) saat rahtivapaan toimituksen Suomessa. Lähetämme tilauksenne MyPack kanssa 2-4 päivän sisällä. Kuljetusmaksu riippuu paketin koosta, se on yleensä 6-15 euroa. Toimitusvahvistuksen yhteydessä saat myös Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksesi kulkua.

  Voit tilata räätälöidyn mailan ihan ilman lisäkuluja. Käytä apunasi ”custom fit”-opastamme, jonka avulla voit laskea ja kirjata omat mittasi. Opas kertoo sinulle minkä pituiset mailat sopivat sinulle parhaiten, minkä kokoisen gripin ja minkä tyyppisen varren tarvitset. 20-30 % kaikista pelaajista pelaavat mailoilla jotka eivät sovi heidän tarpeisiin. Kun olet tehnyt tilauksesi, rakennamme sen sinun asetusksiesi mukaan. Jos toisaalta olet aina ollut tyytyväinen standardmailaasi, et tietenkään tarvitse eritysasetuksia – valinta on sinun!